top of page
IMG_8782.JPG

Vanaf zomer 2024 bieden we workshops aan!

 

Kom leren hoe je kombucha maakt, printen op stof met natuurlijke kleurstoffen, of wil je liever leren hoe vaste shampoo en conditioners te maken,...  kijk zeker af en toe op onze kalender en schrijf je in voor een fijne workshop!

WORKSHOPS VOOR KINDEREN

Vanaf de zomer 2024 organiseren we workshops voor kinderen, in 

DE KEUKEN en in DE DAKHUISJES.

Laat de kinderen lekker hun gang gaan in een creatieve, duurzame workshop terwijl jij op het terras van BAR GOESTING van een drankje geniet.

AGENDA binnenkort online

Ben je of ken je iemand met een talent en wil je graag een workshop geven? Neem contact met ons op en we kijken wat mogelijk is in onze planning.

LESSENREEKS VOOR SCHOLEN

DE 4 SEIZOENEN

"De 4 seizoenen" is een lessenreeks die wordt aangeboden aan scholen, om kinderen uit het vierde leerjaar op een creatieve en duurzame manier kennis te laten maken met de seizoenen.

 

Er wordt ingegaan op zowel de zichtbare veranderingen in de natuur tijdens de seizoenen, als ook op bepaalde sociale en culturele aspecten die verbonden zijn aan de seizoenen.

We gaan elk seizoen opnieuw op ontdekking in de dak boerderij, op het dak van het pakt. We ervaren hoe de natuur verandert op het ritme van de seizoenen, praten over hoe wij die seizoenen ervaren en hoe mensen dat vroeger deden, we knutselen gezellig in de serres of in de dakhuisjes. 

Een greep uit de verschillende activiteiten; vogelvoer cupcakes maken, insectenhotel maken, carnaval maskers uit duurzame natuurlijke materialen, kruiden leren kennen en er thee van maken, limonade maken van bessen en vers zomers fruit, vliegers van gerecycleerd afval knutselen, appeltjes opleggen voor de winter,...

Op het einde van de lessenreeks organiseren we een toonmoment voor familie en vrienden.

Reactie van een tevreden leerkracht:

 

wederom ... dikke mercie voor wederom een heerlijke dag buiten !

Het waren SUPER-activiteiten, tot in de puntjes voorbereid ... top !

Ik ging naar school terug met alleen maar blije gezichten.

PHOTO-2023-03-10-11-04-29 2.jpg
bottom of page